Samlinger
 Samlinger
Samling 08.-09. oktober

Samlingen er for «breddespillere» i alders gruppene U14, U16 og U19,  med totalt 24 spillere20.09.2022
 

Det vil helgen 12.-13. november arrangeres en egen samling for «toppspillerne» i regionen. Det vil være en samling hvor regionene plukker ut spillere til å delta ut ifra rankinglisten til NTF. Målgruppen på den samlingen vil være de som ligger på nivået rett under bruttotroppen til NTF. Samlinger for denne gruppen vil vi fremover legge til samme helg som bruttotroppen har sine samlinger.

 

 

Samlingene i regionen skal være et supplement til den daglige klubbtreningen og en motivasjon for spillerne som ikke kommer med på landslag og andre arrangementer til videre satsing. Vi vektlegger holdninger, innsats, kamptrening, taktikk og fysisk trening på de aktuelle samlingene. Vi håper regionen kan være bindeleddet mellom klubb og landslag, et slags `rekrutteringslandslag` i samarbeid med NTF.

 

Egenandel pr. spiller

Egenandel på hver samling er kr 850,- (spillere som ikke møter blir belastet egenandel)

Inkluderer tennis, fystrening og lunsj.

 

Trenere: Henning Wold og Jenny Gjøs + evt egen fystrener/klubbtrener

 

Utstyrsliste: Hoppetau, joggesko, vannflaske, gummistrikk, håndkle, innesko og skift

 

Påmelding: Vi ønsker en felles påmelding fra klubbene til post@ostlandvesttennis.no innen søndag 02.10 – Vi har i utgangspunktet plass til 24 spillere, vi tar forbehold om endring av opplegget ved enten færre eller flere spillere påmeldt.
 

© 2023 Tennisregion ěstland Vest    Postboks 67, 1334  Rykkinn    
Webdesign og webteknikk av Beatlock