Nyheter
 Nyheter
Fin markering av tennisens dag

Mange fikk prøve tennis for første gang på tennisens dag 10. mai. Den årlige begivenheten ble markert på en fin måte av mange klubber i vår region. "Game, set and match" til tennissporten!

12.05.2009 | Publisert av: Ole Jacob Johansen
 

Tennisens dag ble markert over hele regionen, der mange klubber gjorde en strålende innsats for å markedsføre tennissporten. I Vestre Bærum Tennisklubb (VBTK) vurderes det hele som svært vellykket, med mye aktivitet på flere baner.

Spesielt var banen med presisjons-tennis populær. Her kunne man vinne det man traff som lå på banen, og ingen gikk av banen uten premie. Særlig blant de yngste var dette et populært tiltak. Mange av de voksne likte nok også fartsmålingen av serve. Her forsøkte de febrilsk å slå hastigheten til en av VBTKs hardtslående juniorspillere, som fikk målt hastigheten til 105 km/t.

Info- og utlånsavdelingen hadde det travelt med utlån av racketer. Det ble helt tomt til slutt, men en del av klubbens juniorspillere var så sporty at de lånte ut sine egne racketer. Det ble også delt ut informasjon om kurstilbud og sommerleire, og i VBTK er man spent på tilbakemeldingene.

Mange små spillere som nesten ikke så over nettet fikk prøvd seg med minitennis, og koste seg stort. Dessverre ble det et avbrudd på grunn av regn, noe som nok gjorde at en del pakket sammen litt tidlig. En del ivrige sjeler var likevel standhaftige og fikk spilt litt mer når regnet tok en pause.

I VBTK var konklusjonen uansett krystallklar: Dette var en OK dag for alle tennisentusiaster!

- Synneve T.

 

Her kan du se bilder fra tennisens dag i VBTK (tennisanlegget på Rud):

 
 

© 2023 Tennisregion Østland Vest    Postboks 67, 1334  Rykkinn    
Webdesign og webteknikk av Beatlock