Om regionen
 Om regionen
Velkommen til region østland vest

28. januar 2008 vedtok forbundsstyret at det skulle etableres to tennisregioner på Østlandet. Den ene (Tennisregion Østland Øst) skal bestå av Oslo Tenniskrets og inkludere Romerike, Follo og østtfoldklubbene. Den andre regionen på Østlandet (Tennisregion Østland Vest) skal bestå av Akershus Tenniskrets og inkludere klubbene i Buskerud.

Den formelle datoen for etablering av regionene på Østlandet blir 01. januar 2009, men vi har allerede etablert oss som Tennisregion Østland Vest ved å inkludere en representant fra Buskerud Tenniskrets og en fra Drammen tennisklubb i vårt styre. I styret er det full enighet om etableringen, ny logo, regionsenter og webside.

Vi har allerede arrangert regionsmesterskap og arrangerer regionssamlinger høsten 2008. Vi vil også i løpet av høsten (i november) arrangere RM for lag. Siden den formelle datoen for etablering av den nye regionen er 01.01.09., vil alle klubbene i Akershus Tenniskrets inngå i alle arrangementer sammen med Buskerud denne høsten. Holmen Tennisklubb har sagt seg villige til å være regionens senterklubb, noe vi er veldig fornøyd med.

I løpet av høsten vil vi lyse ut stillingen som regionstrener. Nytt regionsstyre skal formelt etableres fra 01.01.09., og valgkomitéene i begge kretser er varslet om dette. Styret pr. i dag finner du på nettsiden vår.

Tennisregion Østland Vest har inngått et samarbeid med NTF om klubb/trenerutvikling. Vi ser det som svært viktig å få til et tett samarbeid med klubber, trenere og forbund. Regionen ønsker å være et bindeledd mellom klubbene og Norges Tennisforbund.

Tennisregion Østland Vest vil fra nå av ha egen nettside: www.ostlandvesttennis.no . Denne siden blir vår informasjonskanal ut til alle klubber, spillere, trenere og forbund. Siden vil bli holdt løpende oppdatert av vår regionssekretær. Her vil vi legge ut informasjon om aktiviteter, turneringer, normallink, bilder, etc. Vi håper at alle vil bruke siden vår aktivt!

Fra 01. januar 2009 vil Tennisregion Østland Vest bestå av følgende 17 klubber: Asker TK, Birkebeineren IF, Blommenholm & Sandvika TK, Drammen TK, Eiksmarka TK, Holmen TK, Hønefoss TK, Jar TK, Kongsberg TK, Lier TK, Lommedalen TK, Mjøndalen TK, ROS IL, Snarøya TK, Stabekk TK, Vestfossen TK og Vestre Bærum TK.

 

Akershus Tenniskrets


 Potokoll regionstinget 2018
23.07.2018
Vedlagt finner dere protokoll for årets regionsting, samt revidert regnskap og revisjonsberetning

 
 Regionsting 2016
03.03.2016
Årets regionsting avholdes onsdag 30.mars kl 20 på Stabekk

 
 Handlingsplan 2015
02.02.2016
Vedlagt finner dere handlingsplanen for 2015 som ble vedtatt på regionstinget

 
 Klubber i regionen
26.04.2011
Her finner dere en oversikt over regionens klubber og deres kontaktdetaljer

 

 


© 2024 Tennisregion ěstland Vest    Postboks 67, 1334  Rykkinn    
Webdesign og webteknikk av Beatlock