Nyheter
 Nyheter
Christian Ruud

Christian Ruud blir med i det nyte Regionskonseptet! Han blir med i Trenerteamet i Region Østland Vest. og vil i hovedsak bli med på Regionsamlingene for de aller beste konkurransespillerne. Her vil han kunne gi spillerne verdifull coaching under kampene på hvordan de skal bli bedre tennisspillere.

20.11.2009 | Publisert av: Babs
 

Christian Ruud blir med i det nye Regionskonseptet!

 

Christian Ruud blir med i Trenerteamet i Region Østland Vest.  Han vil, i hovedsak, bli med på Regionssamlingene for de aller beste konkurransespillerne.  Her vil han kunne gi spillerne verdifull coaching under kampene på hvordan de skal bli bedre tennisspillere.

 

Christian vil også bli med i den videre utviklingen av Regionskonseptet.  Sammen med de øvrige trenerne i Regionen vil Christian kunne gi verdifull input til hvordan vi skal tilrettelegge konseptet for å utvikle gode tennisspillere.

 

Christian Ruud er Norges beste mannlige tennispiller gjennom tidene!  Han var på det beste rangert som nr.39 i Verden!  Han vet mye om hva som skal til for å bli en god tennisspiller og vi er svært glade for å ha han med i teamet. 

 

 

 
 

© 2024 Tennisregion Østland Vest    Postboks 67, 1334  Rykkinn    
Webdesign og webteknikk av Beatlock