Nyheter
 Nyheter
Tennisleir i Alicante i påsken

Tennisspillere fra Vestre Bærum, Holmen og Snarøya tennis klubb i aldersgruppen 13-16 år dro ned til Alicante på treningsleir i påsken, til Juan Carlos Ferrero Tennis Academy. Vi hadde med oss Andreas H. Haugteigen som arrangerte turen og var hovedtrener.

17.04.2010 | Publisert av: Caroline Lenngren
 

Tennisspillere fra Vestre Bærum, Holmen og Snarøya tennis klubb i aldersgruppen 13-16 år dro ned til Alicante på treningsleir i påsken, til Juan Carlos Ferrero Tennis Academy. Vi hadde med oss Andreas H. Haugteigen som arrangerte turen og var hovedtrener. I tillegg hadde vi med oss Torgeir Fossum; ernæringsfysiolog, yoga master og tennisenusiast. Vi hadde også en veldig hyggelig trener på akademiet som het Amarit.

Vi trente ca. 6 timer hver dag; tennis, styrke, kondisjon og tøyning. Når vi våknet opp hver morgen, hadde vi morgen jogg, og så spiste vi frokost. Vi spilte kjempe masse tennis, og vi hadde noen treningskamper mot hverandre, og mot tyske jenter og gutter. Tennistreningene var veldig vellykket, og ikke minst yogaen som alle likte. Vi fikk også informasjon om kosthold under oppholdet. Når vi hadde ?fri? hadde alle det kjempe koselig. Vi spilte blant annet kort , solte oss og badet! Det ble en veldig sosial og ?slitsom? tur.

Det ble en veldig vellykket tur og alle storkoste seg. Det var få som hadde lyst til å dra hjem, og mange vil tilbake. Dette var en super tur med kjempe snille trenere!

Deltakere på tennisleiret var:
Thomas Riis - Holmen tennis
Vera Ansnes - Holmen tennis
Vilde olvin - Holmen tennis
Nikolai Winther Hjelm - VBTK
Jacob Nordvoll - VBTK
Marthe Noderhaug - VBTK
Charlotte Mitusch - VBTK
Ole Kirkeng - Snarøya tennis
Andrea Thoresen - Snarøya tennis
Kamilla Skolt - Snarøya tennis
Birgitte Øversjøen - Snarøya tennis
Caroline Lenngren - Snarøya tennis
 

© 2024 Tennisregion Østland Vest    Postboks 67, 1334  Rykkinn    
Webdesign og webteknikk av Beatlock