Nyheter
 Nyheter
Tennisens Dag markert hos VBTK

NTF oppfordret alle tennisklubber til å markere Tennisens dag søndag 9. mai. Styret i Vestre Bærum Tennisklubb tok utfordringen og inviterte både juniorer og seniorer til et par aktive timer på uteanlegget på Rykkinn.

27.05.2010
 

Ca 70 medlemmer fant veien innom VBTK på denne dagen. Det var strålende tennisvær og det var stor aktivitet på alle 4 utebaner. Hovedtrener Torgrim Fossbråten informerte om diverse kurs og aktiviteter utover våren/sommeren. Ekstra sommerkurs har blitt satt opp da mange står på venteliste for å gå på kurs. Med seg hadde Torgrim 5 av klubbens unge trenere, som gjennomførte diverse lekne tennis øvelser med juniorene.

Den mest populære øvelse denne dagen var da alle fikk anledning til å forsøke å treffe diverse premier som var strødd ut over banen. Her var det både t-shirts, ballrør og litt godt å spise til de heldige. Alle fikk med seg en liten premie hjem.

På tribunen serverte sosialkomiteen i VBTK kaffe, vafler og hjemmebakte kaker som foreldre hadde med seg. ”Gledelig at så mange foreldre involverer seg i det frivillige arbeide i klubben. Det at vi får de voksne på banen er i stor grad med til å bidra til det gode miljøet vi har i klubben” uttalte VBTK sin leder, Marike Holte Møll.
 

© 2024 Tennisregion Østland Vest    Postboks 67, 1334  Rykkinn    
Webdesign og webteknikk av Beatlock